Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

FC DROBETA A PIERDUT AMICALUL DE LA CARANSEBES

Fără majoritatea titularilor, echipa improvizată de Marian Bucurescu nu a putut face faţă ritmului impus de colega de serie CFR Timişoara, care s-a impus cu scorul de 2-0, prin reuşitele lui Stan şi Molcuţ

Utilizaţi în amicalul de sâmbăta trecută, cu Universitatea Craiova, Dorin Hârşu, Dorel Ciucu, Aurel Amzucu, Dan Ignat, Iulian Gheorghe, Milan Mitic, Hugo Moutinho, Cătălin Bucă, Ionel Păun, Florin Epure şi Cristian Jenaru nu au mai făcut deplasarea la Caransebeş şi au rămas să se pregătească la stadionul „Severnav”, sub comanda secunzilor Dan Racolţea şi Răzvan Galbenu.

Astfel, FC Drobeta a început partida cu CFR Timişoara, din această dimineaţă, cu D.Vasile – A. Stroe, A. Dicu, A. Vlădineanu, A. Stoica – N. Poenaru, Bilavu, Silva, G. Tobă – I. Ivan, Brajovic. În partea secundă au mai jucat C. Trofin, Cr. Poiană, C. Crişan, Sarega. „A fost un test util pentru jucătorii care au evoluat mai puţin în această iarnă. Deşi a pierdut, echipa alcătuită special pentru meciul cu CFR nu a jucat rău. Sunt totuşi nemulţumit de faptul că irosim, în continuare, cu uşurinţă ocaziile create. Avem unele probleme la finalizare”, a spus Vasile Mănescu, preşedintele executiv al clubului severinean.

În cele şapte amicale disputate în această iarnă, atacanţii severineni au înscris un singur gol, prin Iulian Ivan. Mult mai prolific s-a dovedit a fi fundaşul Aurel Amzucu, marcator în partidele cu Minerul Lupeni (2-1) şi Minerul Motru (2-1). „Nu pot spune că suntem îngrijoraţi de faptul că am marcat foarte puţine goluri în aceste amicale, dar va trebui să facem nişte modificări în registrul tactic. Poate ar trebui să jucăm cu Amzucu atacant”, a făcut haz de necaz Mănescu.

Sâmbătă, FC Drobeta se va deplasa la Petroşani, pentru ultimul amical al iernii.
Scoruri Fotbal Live: FC DROBETA A PIERDUT AMICALUL DE LA CARANSEBES
Scoruri Fotbal Live: FC DROBETA A PIERDUT AMICALUL DE LA CARANSEBES
Scoruri Fotbal Live: FC DROBETA A PIERDUT AMICALUL DE LA CARANSEBES
Scoruri Fotbal Live: FC DROBETA A PIERDUT AMICALUL DE LA CARANSEBES