Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

LIDERI

vem cele mai multe echipe în Europa.

România este peste Danemarca.
Handbalul feminin românesc continuă să facă paşi importanţi spre elită în Europa.

Pe lângă Oltchim, angrenată în grupa semifinală a Ligii Campionilor, ţara noastră a promovat în sferturi cu toate cele patru formaţii care au evoluat la sfârşitul săptămânii, adică Rulmentul Brașov, Jolidon Cluj (Cupa Cupelor), Tomis Constanța și Dunărea Brăila (Challenge Cup).

România mizează pe cinci formaţii, fiind lider la acest capitol, peste Danemarca şi Franţa, care continuă cu patru formaţii, Rusia sau Spania, cu câte trei echipe. Ţara noastră se află pe locul 7 în ultimul clasament pe naţiuni publicat de EHF, motiv pentru care poate înscrie două echipe în ediţia viitoare a Ligii Campionilor. În calcul nu au fost luate însă rezultatele din acest sezon, astfel că România va face un salt mult mai important în viitoarea ierarhie.

Azi e tragerea la sorți

Deocamdată, azi, la Viena (ora 12:00), echipele româneşti îşi vor afla adversare din sferturi. Interesant este faptul că Rulmentul şi Jolidon se pot înfrunta între ele, în aceeaşi situaţie fiind Tomis şi Brăila. Tot la Viena se vor afla în urne şi două formaţii masculine, UCM Reşiţa şi Poli Timişoara, ambele calificate în sferturile Challenge Cup.

Se lucrează la cluburi. Este foarte bine că mai avem cinci echipe la feminin în cupele europene, dar să vedem cine ajunge în finale!

Remus Drăgănescu, antrenor federal feminin

5 formații feminine continuă lupta pentru trei trofee continentale, România fiind pe locul I la acest capitol