Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Cehii acuză Dinamo: „Ne-au lovit!”

În aşteptarea deciziei UEFA, oficialii de la Slovan Liberec spun că integritatea jucătorilor a fost pusă în pericol după incidentele din Ştefan cel Mare.

Dinamo a reuşit duminică, în epilogul etapei a 4-a, prima
victorie pe teren
propriu din acest sezon al Ligii I, scor 1-0, în faţa fostei campioane CFR Cluj. Succesul adus prin golul lui Marius Niculae (80) a stat însă sub conul de umbră creat de incidentele de la meciul de săptămâna trecută, contra cehilor de la Slovan Liberec. Doar 1.500 de spectatori au urmărit partida, galeria lipsind cu desăvârşire. Jucătorii dinamovişti n-au fost lăsaţi să petreacă după victorie: au mers direct
în cantonamentul de la Săftica. „Roş-albii” aşteaptă astăzi verdictul Comisiei de Disciplină a UEFA, care a analizat incidentele de la Dinamo - Slovan.

Dolha: „Fiecare meci este o binecuvântare”

Victoria în faţa fostei campioane a României a fost, probabil, cea mai importantă din cariera de antrenor a lui Dario Bonetti. Italianul şi-a salvat postul pentru cel puţin o săptămână, până la finalul derby- ului de duminică împotriva Stelei.

Ioan Andone, fostul antrenor al „câinilor” (în prezent, la echipa Al Ahli din Emiratele Arabe Unite), a fost la „oficiala” dinamovistă, alături de Nicolae Badea, preşedintele Consiliului de Administraţie de la Dinamo.

Emilian Dolha, portarul numărul unu de la Dinamo în lipsa accidentatului Bogdan Lobonţ, şi-a salvat echipa în câteva rânduri pe parcursul reprizei secunde. „Am avut şi noroc, pentru că, în ultimele minute, clujenii au avut o bară. Fiecare meci este o binecuvântare şi o eliberare pentru mine”, ne-a declarat Dolha.

Blog Archive

Scoruri Fotbal Live: Cehii acuză Dinamo: „Ne-au lovit!”
Scoruri Fotbal Live: Cehii acuză Dinamo: „Ne-au lovit!”
Scoruri Fotbal Live: Cehii acuză Dinamo: „Ne-au lovit!”
Scoruri Fotbal Live: Cehii acuză Dinamo: „Ne-au lovit!”