Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

S-au trezit cainii

Bonetti a facut multe schimbari in unsprezecele de start fata de meciul de joi, fortat atat de accidentarea lui Danciulescu, cat si de suspendarile celor doi fundasi centrali, Tamas si Grigore. In general, in teren au intrat jucatori care pun osul la munca
, exceptie facand Adrian Cristea, iar schimbarea de atitudine a adus toate punctele in Stefan cel Mare. CFR Cluj a avut o prestatie palida, explicabila doar prin usurinta cu care jucatorii lui Conceicao au luat acest joc, considerand probabil ca vin pe terenul unei echipe aflate in degringolada totala si ca victoria nu le poate scapa. Prestatia "muncitoreasca" a dinamovistilor s-a incheiat cu o executie superba a lui Marius Niculae, sut de la 25 de metri la vinclu.
"Am obtinut trei puncte foarte importante, mult mai importante decat ceea ce arata clasamentul in acest moment. Este important ca am invins o echipa buna, cum este CFR, insa cel mai mult mi-a placut atitudinea pe care am vazut-o astazi in teren si pe care mi-o doresc la fiecare meci la echipa noastra. Sper ca jucatorii au inteles cu ce atitudine trebuie sa intre in teren la fiecare partida", a spus Bonetti. "Marius este un jucator de neinlocuit, deoarece reprezinta un exemplu pentru toti jucatorii in ceea ce priveste atitudinea din teren. Azi a fost rasplatit pentru celelalte calitati ale sale si a marcat un gol foarte frumos. Asa este in fotbal: poti avea o evolutie mai slaba, asa cum a fost joi, sau poti avea o evolutie de exceptie si sa marchezi un joc spectaculos, asa cum a facut-o Marius in meciul cu CFR", a mai spus tehnicianul italian. Evident, un succes atat de neasteptat le-a dat repede curaj dinamovistilor. Cristi Borcea, presedintele executiv al "cainilor", care nu a asistat la meci, fiind nemultumit de dezastrul de joi, a iesit imediat la rampa. "E o victorie foarte importanta pentru noi, pentru moral, pentru ca duminica mergem in Ghencea, unde trebuie sa castigam", a afirmat Borcea, gasind o explicatie si pentru numarul jenant de mic de fani care au venit la acest derby, vreo 2000: "Dupa incidentele cu Slovan Liberec, supararea a fost mare, incidentele au fost pe masura, iar suporterii dinamovisti sunt foarte pretentiosi. Ma refer la suporterii adevarati, nu la huligani. Nu au venit pentru ca am scos un rezultat prost cu Liberec". Ousmane N'Doye, unul dintre jucatorii dinamovisti care isi permite la finalul fiecarui meci sa iasa cu capul sus, a fost extaziat de acest succes: "Grande gol de Niculae. Acum mergem la Slovan sa batem cu 4-0! Ba nu, cu 5-0 o sa batem!".

Blog Archive

Scoruri Fotbal Live: S-au trezit cainii
Scoruri Fotbal Live: S-au trezit cainii
Scoruri Fotbal Live: S-au trezit cainii
Scoruri Fotbal Live: S-au trezit cainii