Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Dupa SIF Oltenia, si conducerea SIF Moldova i-a suspendat voturile lui Catalin Chelu

Conducerea SIF Moldova (SIF2) a stabilit ca firmele si persoanele care sunt prezumate a actiona in mod concertat cu omul de afaceri Catalin Chelu detin 8,542% din capitalul social al companiei si a hotarat suspendarea dreptului de vot pentru actiunile din pachetul respectiv care depasesc pragul de 1%, potrivit unei raportari a SIF Moldova.

Drepturile de vot vor fi suspendate pro-rata, proportional cu numarul de actiuni detinute de fiecare persoana sau firma in parte.
In cadrul adunarii generale a actionarilor de la SIF Moldova din 14/15 noiembrie va fi discutata oportunitatea mentinerii in functie a lui Catalin Chelu, AGA fiind convocata la cererea CNVM, dupa ce Comisia a respins numirea lui Chelu in functia de presedinte al SIF Moldova.

Conducerea SIF Oltenia (SIF5) a anulat si ea voturile unor pachete de actiuni reprezentand circa 8% din capitalul societatii pe motiv ca detinatorii acestora ar actiona in mod concertat cu Catalin Chelu. In AGA de la SIF Oltenia se va alege componenta Consiliului de Administratie pentru urmatorii patru ani.