Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Gradinite noi cu educatoare pensionare

Liviu Negoita, primarul Sectorului 3, cere Inspec­toratului Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB) sa asigure personalul necesar pentru cele 16 gradinite construite anul acesta cu fonduri exclusiv din bugetul local.
"In Sectorul 3 avem cu 74% mai multe locuri pentru prescolari decat in anul 2004. De atunci am reusit sa construim 18 gradinite cu fonduri din bugetul local, suma totala pe care am alocat-o fiind de 875,8 miliarde de lei
vechi. Acum a flam ca exista riscul ca unele dintre cele 16 institutii realizate in acest an sa nu poata fi deschise la 15 septembrie, din lipsa de personal specializat. Noi am solicitat pe tot parcursul verii Inspectoratului Scolar sa urgenteze ocuparea posturilor aferente noilor gradinite, astfel incat procesul educativ sa se desfasoare in bune conditii. Deocamdata demersurile nu au avut rezultatele scontate", ne-a declarat primarul Negoita.
Potrivit inspectorului scolar Marian Banu, in urma concursului de titularizare si a celui de suplinitor au ramas neocupate 550 de posturi de educator in Bucuresti. Responsabilitatea ocuparii posturilor de directori, educatori si personal auxiliar apartine ministerului, prin Inspectoratul Scolar. Singura solutie ramasa este angajarea educatoarelor care au iesit la pensie. Paradoxul face insa ca tocmai gradinitele nou construite sa functioneze cu personal in varsta de peste 60 de ani. Cum este greu de crezut ca ISMB va gasi atat de multe educatoare pensionare, va apela si la personal necalificat.

Blog Archive

Scoruri Fotbal Live: Gradinite noi cu educatoare pensionare
Scoruri Fotbal Live: Gradinite noi cu educatoare pensionare
Scoruri Fotbal Live: Gradinite noi cu educatoare pensionare
Scoruri Fotbal Live: Gradinite noi cu educatoare pensionare