Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Trafic reluat la pe DN7

Traficul
pe DN7, la intrarea în municipiul Arad, s-a reluat după ce reprezentanţii firmei din Ungaria, care deţine TIR-ul ce s-a defectat în mijlocul drumului, au ajuns la Arad.

“A sosit un reprezentant al firmei din Mako, o localitate apropiată de graniţă. Poliţiştii l-au aşteptat la frontieră pentru a-l duce cât mai repede la locul incidentului. În urma discuţiilor, TIR-ul a fost tractat într-o parcare, iar traficul s-a reluat complet”, spune purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Camelia Tuduce-Berar.

Traficul pe DN7, la intrarea în municipiul Arad, s-a desfăşurat cu dificultate, în această dimineaţă, din cauza unui TIR care s-a defectat stând la roşu, chiar la semaforul din sensul giratoriu de la intrarea în oraş.

Potrivit poliţiei, şoferul TIR este un maghiar. “Acesta refuză să tragă camionul la marginea drumului, susţinând că maşina este în garanţie şi trebuie să aştepte sosirea reprezentanţilor angajatorului său din Ungaria”, spunea atunci purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Camelia Tuduce-Berar.

Coada de maşini formată din cauza TIR-ului blocat în mijlocul drumului a depăşit 6 km dinspre localitatea Vladimirescu. TIR-ul venea spre Arad pentru a ieşi din ţară prin vama Nădlac. Şoferul va fi amendat cu 350 de lei
şi i se va reţine permisul de conducere, dar potrivit legii româneşti, fiind cetăţean străin, când va ieşi din ţară, autorităţile vor trebui să-i returneze actele
. Deocamdată ancheta continuă.

Blog Archive

Scoruri Fotbal Live: Trafic reluat la pe DN7
Scoruri Fotbal Live: Trafic reluat la pe DN7
Scoruri Fotbal Live: Trafic reluat la pe DN7
Scoruri Fotbal Live: Trafic reluat la pe DN7