Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

O fetiţă de 13 ani din Brăila este gravidă în luna a patra

Numărul de sarcini în rândul fetelor de până la 16 ani creşte într-un ritm îngrijorător. La Brăila, lunar, cinci- şase gravide minore ajung la spital pentru a naşte sau pentru a face un avort. Este şi cazul unei adolescente de 13 ani, însărcinată în luna a 4-a care a ajuns în atenţia medicilor
. Poliţia, care se autosesizează în asemenea situaţii, a aflat că familia fetiţei ştia de sarcină şi insistă să păstreze bebeluşul.

Fetiţa, din localitatea brăileană Măraşu este gravidă în 15 săptămâni. Adolescenta a rămas însărcinată în urma unei relaţii cu un tânăr de 24 de ani de care familia sa a ştiut tot timpul.

"Fata este dezvoltată, este voinică, doreşte să păstreze copilul
", a declarat dr. Alexandru Baltă, purtător de cuvânt Spitalul de Obstetrică- Ginecologie Brăila.

Medicii nu pot cere avortul decât cu acordul familiei şi numai dacă sarcina pune în pericol sănătatea victimei. Părinţii fetei doresc însă să păstreze copilul. Acesta nu este însă un caz singular. Tot la Brăila în acest an o altă adolescentă de 13 ani a adus pe lume un copil după ce ar fi fost violată chiar de propriul tată.

"Au fost fete de 14, 15 ani care se aflau la a doua naştere", a precizat dr. Alexandru Baltă.

"De la începutul anului au fost constatate şi investigate 19 infracţiuni de acest gen, iar autorii riscă o pedeapsă cu închisoarea între 3 şi 10 ani", a declarat Jenel Şogor, purtător de cuvânt Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Brăila

Cazurile de acest gen ajung şi în atenţia Direcţiilor pentru Protecţia Copilului care sunt obligate ia măsuri.

"În funcţie de cerinţele fiecărui caz luăm măsurile care se impun prin lege", a menţionat Simona Cimpoae, director executive adjunct Protecţia Copilului Brăila.

În centrele de asistenţă maternală din Brăila se află, în prezent, cinci minore care îşi cresc singure copiii. Există însă şi situaţii în care s-a luat măsura plasării bebeluşilor în regim de urgenţă. Poliţia a arestat în acest an pentru viol sau relaţii sexuale cu minore 24 de tineri.

Blog Archive

Scoruri Fotbal Live: O fetiţă de 13 ani din Brăila este gravidă în luna a patra
Scoruri Fotbal Live: O fetiţă de 13 ani din Brăila este gravidă în luna a patra
Scoruri Fotbal Live: O fetiţă de 13 ani din Brăila este gravidă în luna a patra
Scoruri Fotbal Live: O fetiţă de 13 ani din Brăila este gravidă în luna a patra