Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Becali si Dichiseanu, uniti de Dumnezeu

Dupa o viata
de actorie, Ion Dichiseanu a intrat pe scena politica, in rol de cruciat al "Razboinicului Luminii". El a declarat ca ceea ce-l apropie de liderul PNG, Gigi Becali, a fost credinta ca fara frica de Dumnezeu nimic nu merge bine in lume.

Domnule Dichiseanu, aveti o cariera artistica prodigioasa, ce v-a determinat sa va implicati politic, si de ce acum?

Simplu. Chemarea. E o provocare pentru mine aceasta intrare in politica si mai ales intr-un partid in care ma regasesc in sensul ideilor, a pragmatismului domnului Becali si a credintei in Dumnezeu. Eu sunt un om credincios. Si aici ma aseman cu Gigi Becali, omul care nu face un pas fara credinta in Dumnezeu, ceea ce este foarte important. Avem povesti asemanatoare. Amandoi am pornit de jos. Eu, fiu de ceferist cu noua copii
acasa. Am fost invatati sa facem rugaciune inainte de masa, inainte de culcare, duminica mergeam la biserica si, daca nu mergeam la biserica, ascultam slujba la radio, pana in `44 se transmitea slujba la radio. Mama ne aseza in genunchi sa ascultam Sfanta Evanghelie in fata aparatului de radio. Eu si inainte de a intra in scena imi fac semnul crucii, ma rog la Doamne-Doamne. Si fetita mea a preluat de la parinti aceasta credinta in Dumnezeu, tine post miercurea, vinerea.

Cand s-a produs
acest declic?

Intr-o dupa amiaza frumoasa de Craciun. Atunci s-a declansat chemarea. Ma gandeam demult sa ma inscriu pe orbita politicului, dar n-am avut prilejul, nici indrazneala, pentru ca in politica trebuie sa ai putin curaj si am furat de la domnul Becali acest curaj de a merge cu pasi siguri pentru o idee sfanta si destul de frumoasa. Altfel spus, am intrat in politica exact ca-n filmul in care am jucat: cu toate panzele sus!

Va rog sa punctati cateva principii din doctrina PNG.

Asta tine de domeniul politicului, iar eu merg pe axa culturii. Cat priveste principiile, le iau din mers si am de la cine. In politica nu trebuie sa spui prea multe vorbe sonore si aici rezonez cu domnul Becali, intrucat este un om al faptelor. De fapt, aceasta admir la acest domn Becali, Gigi cum ii spun eu, prieten, frate. Si nu spun asta asa... pentru ca as fi un pupincurist. Nu sunt. Sunt omul care spun DA sau NU. Pe mine m-a atras "omul" Becali, nu banii lui.

Ce le spuneti celor care va vor critica pentru alegerea facuta?

Le spun ca voi demonstra alaturi de domnul Becali si de domnul Dan Pavel ca suntem oameni pragmatici si vom transpune in practica ceea ce spunem azi, ce vom spune in campanie
si dupa, peste cinci, peste zece ani. Acesta este crezul meu.

Sunteti actor, dar si actor politic. Diferente? Asemanari?

Fireste exista si una, si alta. E nevoie de caracter atat pentru scena de teatru, cat si pentru scena politica. Daca nu ai caracter, atunci e bine sa-i lasi pe altii, care indeplinesc o serie conditii de fond, nu de forma. Pentru proba politica inca ma pregatesc, incerc sa-mi fac temele temeinic, asa cum imi dicteaza inima
.

Care-i modelul dumneavoastra de om politic?

Daca eu am intrat in acest partid, care poate fi modelul? Evident, Razboinicul Luminii!

Sunteti candidatul PNG la Parlamentul European. Ce planuri aveti in aceasta perspectiva?

Numai planuri frumoase. Sa reprezint cu cinste Romania si Partidul Noua Generatie pe temele mele pe care le cunosc de-o viata. Ma voi implica in activitate uneia dintre comisiile de specialitate, respectiv de cultura sau actorie. Deocamdata, nu va pot da prea multe detalii, intrucat programul politic al partidului se afla inca in lucru si e prematur sa vorbim despre el.

Un test, daca-mi permiteti. Unde este sediul Parlamentului European?

La Strasbourg, unde poate fi! Nu ma prinzi, chiar daca sunt un boboc in ale politicului. Ah, desigur, mai exista doua sedii secundare la Bruxelles si Luxemburg. E o chestiune de cultura generala.

Care e cea mai importanta lectie pe ati dori s-o predati Europei?

Sa crestem in spiritul crestin-democrat. Poporul nostru a trait in acest spirit si noi suntem obligati sa ducem mai departe aceasta traditie. Sunt roman si roman voi muri si de aceea vreau si eu, ca soldat credincios al acestui partid, sa arat Europei ca suntem capabili.

SUB AUSPICIILE LUI GIGI

La interviu a tinut sa fie de fata si presedintele PNG, Gigi Becali . El a intervenit de cateva ori pentru a-l completa pe Ion Dichiseanu, vizibil incantat de fiecare compliment al actorului. Becali a precizat ca, inainte de a bate palma, maestrul l-a avertizat ca se va retrage, daca partidul nu-si va respecta promisiunile fata de electorat.

Blog Archive

Scoruri Fotbal Live: Becali si Dichiseanu, uniti de Dumnezeu
Scoruri Fotbal Live: Becali si Dichiseanu, uniti de Dumnezeu
Scoruri Fotbal Live: Becali si Dichiseanu, uniti de Dumnezeu
Scoruri Fotbal Live: Becali si Dichiseanu, uniti de Dumnezeu