Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Moga a vorbit cu Martin de la E-Type

Astazi are loc cea de-a doua semifinala a concursului Eurovision. Atmosfera este mai tensionata ca niciodata, dupa acuzatiile de plagiat care planeaza asupra piesei ”Dracula, my love” a lui Marius Moga, dar si dupa eliminarea gemenelor de la Indiggo.

-Cu putin inainte de inchiderea editiei, Marius Moga ne-a declarat ca, dupa incercarile sale de a-l gasi pe suedezul Martin Erikson de la E-Type, a reusit, in cele din urma, sa intre in contact cu acesta. Marius Moga sustine ca a discutat cu artistul joi seara, iar acesta i-a spus ca, dupa ce a fost bombardat cu e-mailuri din Romania, a ascultat piesa ”Dracula, my love”.

Acesta i-ar mai fi spus ca seamana, intr-adevar, cu ”When Religion Comes To Town”, dar ca nu poate fi vorba despre un plagiat. De asemenea, Moga spune ca suedezul i-a recomandat sa schimbe cate ceva la orchestratia piesei, pentru a suna mai bine si i-a urat bafta la Eurovision.

Indiggo nu va mai participa pentru Romania

- Dupa eliminarea din selectia Eurovision de anul acesta, gemenele de la Indiggo, Mihaela si Gabriela Modorcea, se gandesc serios ca de anul viitor sa nu mai participe la preselectiile concursului pentru Romania. ”Mai degraba vom reprezenta alta tara la Eurovision, pentru ca vad ca aici suntem luate in batjocura”, a declarat Violeta Modorcea, mama fetelor, pentru Libertatea. Ea ne-a mai spus ca fetele nu au respectat regulamentul pentru ca au fost acuzate de furt intelectual.

”Am conditionat participarea noastra la toate repetitiile si filmarile dinaintea selectiei finale de aflarea adevarului”, a continuat Violeta Modorcea, mama fetelor. Ea a marturisit ca Mihaela si Gabriela se afla in America, la New York, inca de la sfarsitul lunii noiembrie, pentru a turna un film.

Blog Archive

Scoruri Fotbal Live: Moga a vorbit cu Martin de la E-Type
Scoruri Fotbal Live: Moga a vorbit cu Martin de la E-Type
Scoruri Fotbal Live: Moga a vorbit cu Martin de la E-Type
Scoruri Fotbal Live: Moga a vorbit cu Martin de la E-Type