Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Produsele autohtone din carne se vor ieftini

Pretul produselor din carne autohtone ar putea scadea in urmatoarele luni, procesatorii romani fiind ingrijorati ca ar putea sa-si piarda clientii in favoarea concurentilor de pe piata europeana, ne-au declarat surse din cadrul Asociatiei Romane a Carnii (ARC). "Firmele care lucreaza in acest domeniu iau in calcul, pentru perioada urmatoare, si varianta ieftinirii produselor din carne, chiar cu riscul inregistrarii unor pierderi importante. Aceasta este o solutie pentru a nu ne pierde clientii. Noi suntem pregatiti pentru luarea unei astfel de masuri, care ar conduce, automat, la inregistrarea unor pierderi importante pentru firmele de profil", ne-au spus reprezentantii ARC. Potrivit acestora, scaderea preturilor la produsele din carne este "solutia care trebuie luata pentru a contracara invazia pe piata autohtona a produselor similare din spatiul comunitar".
"Trebuie luate masuri pentru a stopa impactul pe care il are asupra procesatorilor romani de carne aderarea tarii noastre la Uniunea Europeana, la 1 ianuarie 2007", sustin reprezentantii ARC. Membrii Asociatiei mai sunt nemultumiti de interdictia impusa Romaniei privind exportul carnii de porc in tarile Uniunii Europene, din cauza campaniei
de vaccinare impotriva pestei porcine, demarata in luna decembrie a anului trecut. Pentru diminuarea impactului masurii luate de oficialitatile de la Bruxelles, reprezentantii ARC au anuntat ca vor incepe, in perioada urmatoare, o campanie de promovare a produselor romanesti din carne. "Procesatorii romani de carne vor trebui sa fie uniti, pentru a-si apara interesele. Romania nu trebuie sa repete experientele tragice ale unor tari care, imediat dupa ce au intrat in Uniunea Europeana, au pierdut peste 90% din aceasta industrie, dupa ce multe firme din acest sector de activitate au dat faliment, iar locul acestora a fost luat de multinationale", ne-au mai declarat reprezentantii ARC.

Blog Archive

Scoruri Fotbal Live: Produsele autohtone din carne se vor ieftini
Scoruri Fotbal Live: Produsele autohtone din carne se vor ieftini
Scoruri Fotbal Live: Produsele autohtone din carne se vor ieftini
Scoruri Fotbal Live: Produsele autohtone din carne se vor ieftini