Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Si-a schimbat look-ul

Blonda, bronzata si stralucitoare - asa arata Ioana Basescu la o luna de la despartirea de Bodo, solistul de la Proconsul. Fiica presedintelui Romaniei nu mai pare deloc afectata de divort, din contra: este intr-o forma excelenta si arboreaza atitudinea unei femei care a decis sa lase in urma trecutul. Sambata, in jurul pranzului, Ioana a fost surprinsa de reporterii Libertatii, intr-un salon de coafura din centrul Bucurestiului, afisand un look nou.

Celibatul pare sa-i priasca Ioanei Basescu, fata cea mare a presedintelui Romaniei. Surprinsa sambata in jurul pranzului, la iesirea dintr-un coafor din centrul Bucurestiului, Ioana arata stralucitoare si bine dispusa. Hairstylist-ul ei, Cristi Pascu, i-a deschis nuanta parului pana la blond, perfect asortat cu bronzul natural
pe care Ioana l-a capatat intr-o scurta vacanta pe care a petrecut-o in Cuba. Acolo a plecat neinsotita si a participat si la festivalul international al trabucurilor pentru a incheia noi contracte, Ioana detinand in Romania magazinele Casa del Habano, unde comercializeaza trabucuri.

Psihologii consultati de Libertatea sustin ca schimbarea look-ului dovedeste ca Ioana a depasit perioada dificila a divortului si ca l-a uitat pe fostul ei sot, Bogdan Marin, alias Bodo. Apropiatii Ioanei sunt si ei de acord ca fiica presedintelui arata din ce in ce mai bine dupa divort si ca este intr-o forma excelenta. Nici vorba de depresii, asa cum se intampla in multe cazuri de despartiri. Tot ei ne-au spus ca Bodo e istorie pentru Ioana, care nu mai vorbeste deloc despre el.

S-au despartit la 30 ianuarie, dupa mai bine de trei ani de casnicie

Ioana Basescu si Bogdan Marin ”Bodo”, solistul trupei Proconsul, au divortat la 30 ianuarie printr-o decizie de comun acord. Fiica cea mare a presedintelui urmeaza sa revina la numele purtat inaintea casatoriei. Povestea de dragoste dintre Ioana si Bodo a luat nastere in urma cu mai bine de cinci ani, cei doi casatorindu-se in iulie 2003.

Blog Archive

Scoruri Fotbal Live: Si-a schimbat look-ul
Scoruri Fotbal Live: Si-a schimbat look-ul
Scoruri Fotbal Live: Si-a schimbat look-ul
Scoruri Fotbal Live: Si-a schimbat look-ul