Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Tigareta II, o "afacere" a clubului Dinamo

Clubul Dinamo ar fi profitat din plin de afacerea Tigareta II, iar exploatarea mediatica a cazului avea ca scop debarcarea de la putere a presedintelui Emil Constantinescu. Potrivit postului “Realitatea TV”, procurorul general al Parchetului Curtii Militare de Apel, Mihai Popov, sustine aceasta teorie din postura procurorului de caz, el ocupandu-se la vremea respectiva, personal, de dosar. “Afacerea apartinea fostului colonel Petre Buduru si conducerii Clubului de fotbal Dinamo, cu prieteniile de rigoare, pe care nu vreau sa le dezvolt”, a declarat Mihai Popov.
Procurorul crede ca serviciile de informatii romanesti au “pus umarul” la aceasta diversiune. “Macar si doar pentru ca au indus-o in eroare pe Zoe Petre, care a declarat la televizor ca tigarile urmau sa fie duse la Scrovistea. Si lumea s-a inflamat. Uite, domnule, e implicat Constantinescu, ca tigarile se duceau la el pe domeniu… Cum putea Trutulescu sa duca tigarile la Scrovistea, cand se stie foarte bine, si o pot spune cu tarie, o parte din tigarile care nu s-au gasit au ajuns la sediul Clubului Sportiv Dinamo, unde exista o firma, InterTrade SRL, cu sediul social la tribuna oficiala a stadionului “, a mai spus Popov.
Implicarea in afacere a fiului fostului presedinte este negata de acelasi magistrat. “Trutulescu a pierdut o hartiuta in care apareau cateva nume, printre care si numele de Dragos. Dar acel Dragos nu era Dragos Constantinescu. Era Dragos Stanca, era de la Garda Financiara”, a explicat Mihai Popov.
Fostul presedinte Emil Constantinescu, prezent in emisiune, a confirmat afirmatiile magistratului, a completat multe dintre ele, rememorand istoricul operatiunii de contrabanda de care, pe nedrept, au fost legate numele sau si al fiului sau, Dragos Constantinescu. Contactat telefonic, Petre Buduru a negat acuzatiile aduse de procurorul general al Parchetului Curtii Militare de Apel.
Mai mult, el a spus ca va cere demisia/demiterea lui Popov pentru aceste declaratii, catalogate drept neconforme cu realitatea. Conducerile actuale de la clubul Dinamo si Ministerul Administratiei si Internelor n-au reactionat oficial, inca, la declaratiile lui Popov.
Reamintim ca in afacerea Tigareta II, despre care “Romania libera” a scris pe larg, participatia lui Petre Buduru a facut obiectul cercetarilor, fiind disjunsa din dosarul trimis in instanta si soldat cu condamnarea mai multor persoane, in frunte cu ex-colonelul SPP Gheorghe Trutulescu. Presa specula atunci, cu argumente ignorate de autoritati, ca lui Trutulescu i s-a pasat intreaga raspundere, ca el a acceptat toate acuzatiile, blocand astfel cercetarea unor superiori in grad din MI, MApN si servicii secrete.

Blog Archive

Scoruri Fotbal Live: Tigareta II, o "afacere" a clubului Dinamo
Scoruri Fotbal Live: Tigareta II, o "afacere" a clubului Dinamo
Scoruri Fotbal Live: Tigareta II, o "afacere" a clubului Dinamo
Scoruri Fotbal Live: Tigareta II, o "afacere" a clubului Dinamo