Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Lectorul Gheorghe Stefanov de la Filosofie, in pielea goala, face Kama Sutra

Lectorul universitar Gheorghe Stefanov, de la Facultatea de Filosofie a Universitatii din Bucuresti, a descoperit calea comunicarii libere, fara prejudecati si pudoare, cu studentii sai: blogul personal la care se ajunge prin site-ul oficial al universitatii. Mai liber decat "profesorul" de filosofie Stefanov nu poate fi un alt universitar. Dansul nu se sfieste sa ofere studentilor sai imaginea sa goala, adica gol-golut, cu spatele plin de arabescuri, cum nu crede ca este vreo problema sa exprime "en face" imbratisarea sa cu o tanara (n.n.-intelegem ca este sotia) intr-o postura fara echivoc. Povestea este cat se poate de simpla. Intri pe site-ul www.
unibuc.ro si afli care sunt facultatile prestigioasei institutii. Dai "click" pe Facultatea de Filosofie si afli despre disciplinele academice, despre biblioteca, admitere, studenti si cadre didactice. Clicul pe linkul "catedra de filosofie teoretica si logica" iti va deschide pagina, din care afli care sunt dascalii, ce se ocupa de luminarea studentilor. Il cauti pe lectorul Stefanov? Dai "click" si pagina se deschide imediat: link - "studenti", link - "guests" si link ["uneori scriu si pe Gramo's World"]. E tentant sa vezi ce scrie pe "Gramo's World", "profu'", care, altminteri, pe "studenti" isi expune regulile academice, iar pe "guests" - iti da lista lucrarilor, si C.V., asa ca dai din nou click
, ca sa afli si altceva despre domnul lector. Surpriza e naucitoare: "domnul profesor" e gol-golut, strange-n brate o tanara goala si ea. Iti poti spune ca domnului profesor i-a facut cineva o gluma proasta, vreun student ranchiunos o fi postat aceste imagini. Ei bine, nu-i asa. Nu exista nici un dubiu - Adonisul... cu posteriorul la vedere este chiar lectorul universitar, lipsit de prejudecati si inhibitii.

Daca ai intra intamplator pe blogul dlui Stefanov ai putea citi reciproca "mai multe despre mine puteti afla pe site-ul Facultatii de Filosofie". Altfel spus, domnul Stefanov are o fata "oficiala", si o alta "intima" (n.r. - si ce "intima"!) pe care, insa, o pune in spatiul public al Universitatii din Bucuresti.

Sigur, daca cetateanul Stefanov are chef sa-si expuna pe internet tot ce face si ce viseaza, n-are decat, pentru ca nu esti obligat sa vezi aceste nazbatii. E treaba dansului ce face cu propria imagine. Sa-si puna insa viata
intima si imaginea personala in posturi, care n-au nici o legatura cu "demnitatea profesorului in spatiul public" este altceva.

Pe studenti nu-i intereseaza ce-i cu sarcina sotiei sale, pentru ce pledeaza imaginea ce parca-i pozitia "59" din Kama Sutra, fiindca dl. Stefanov are de predat si de luminat mintea tinerilor, despre cu totul alte subiecte.

Decanul Facultatii de Filosofie a ramas surprins cand a auzit ca din site-ul facultatii poti plonja atat de simplu in viata intima si sexuala a domnului lector. "Auzisem de existenta unor fotografii mai putin placute, dar nu am stiut absolut nimic despre faptul ca la blog se poate ajunge de pe site-ul facultatii. Cred ca dl. Stefanov a pus acele fotografii in cunostinta de cauza, dar nu stiu in ce masura gestul dumnealui tine de libertatea de expresie, daca imaginile sunt accesabile din site-ul oficial al universitatii".

Sigur, pana se dumireste dl. decan daca e OK sau nu, scriem noi, ca pe orice site al universitatilor din lumea asta am intrat, n-am gasit "promovarea" unui blog ce n-are nici o legatura cu institutia respectiva. Altfel spus, nici unui alt dascal nu i-a trecut prin cap sa-si dea trimitere - in pielea goala - pe site-ul institutiei pe care-o reprezinta.

Cu siguranta dl. Stefanov, care ne-a spus, telefonic, ca "nu cred ca trebuie sa continui discutia cu dv.", habar nu are de Codul Etic al Universitatii din Bucuresti, nici de faptul ca libertatea de exprimare nu poate incalca rigorile unui spatiu academic, oricat de "filosofi" am fi.

Legislatia romaneasca, precum si cea internationala, cer expres ca un profesor, un educator sa fie un exemplu de decenta, moralitate, integritate psihica si fizica. Daca nu poate respecta aceste cerinte, respectivul individ poate sa practice orice alta profesiune, dar nu cea de dascal.

Blog Archive

Scoruri Fotbal Live: Lectorul Gheorghe Stefanov de la Filosofie, in pielea goala, face Kama Sutra
Scoruri Fotbal Live: Lectorul Gheorghe Stefanov de la Filosofie, in pielea goala, face Kama Sutra
Scoruri Fotbal Live: Lectorul Gheorghe Stefanov de la Filosofie, in pielea goala, face Kama Sutra
Scoruri Fotbal Live: Lectorul Gheorghe Stefanov de la Filosofie, in pielea goala, face Kama Sutra